Diensten

Dakwerken

 

Voor zowel nieuwbouw als herstellingen van daken kan je terecht bij Dakwerken Verhoeven Michael. Vragen kunnen wij voor u beantwoorden en onze kennis zal u helpen bij het maken van de beste keuze. Van platte daken tot hellende daken staan we voor u klaar.

Bij dakwerken komen ook steeds nieuwe technologieĆ«n aan de pas. Onze vakkennis kan u hierbij helpen. 

 

 

Timmerwerken

 

Ook voor houten constructies van uw daken kan u terecht bij Dakwerken Verhoeven Michael.

Constructiehout is de laatste jaren enorm geƫvolueerd en veranderd. Daarom is het een heel toekomstgerichte keuze geworden. Ook na het plaatsen gaan we de constructie beschermen tegen vocht en insecten om de duurzaamheid te verhogen.

Zinkwerken

 

Dakwerken Verhoeven Michaels zorgt steeds voor een smetteloze en kwaliteitsvolle afwerking. 

Ook voor zinken daken zorgen we voor de beste staande naadwerken. Dit is mogelijk in verschillende kleuren.

Isolatiewerken

 

Bij veel gebouwen gaat de meeste warmte via het dak verloren. Dit brengt naast een hogere energiefactuur ook vocht- en condensatieproblemen mee.

Daarom is de isolatie van uw dak niet onbelangrijk. U kan bij ons terecht voor het na-isoleren van een vernieuwd of reeds gerenoveerd dak. Dit is mogelijk aan de binnen- of buitenzijde. We gaan dit ook allemaal doen volgens de vereisten van de norm. Bij het vernieuwen van de bestaande dakafdichting gaan we uw dak ook meteen isoleren. Daarom moet je dus bij Dakwerken Verhoeven Michael zijn.